La fraîcheur au menu – Les poivrons

Les fiches la fraîcheur au menu proposent des activités pédagogiques axées sur les fruits et légumes locaux présentés dans le cadre du programme Farm to School Snack. Ces ressources interactives sont liées aux programmes d’enseignement des langues, des mathématiques, des arts visuels, des sciences sociales, des sciences, de la santé et de l’éducation physique pour les élèves du primaire à la troisième année et de la quatrième à la sixième année.

La fraîcheur au menu – La fraise

Les fiches la fraîcheur au menu proposent des activités pédagogiques axées sur les fruits et légumes locaux présentés dans le cadre du programme Farm to School Snack. Ces ressources interactives sont liées aux programmes d’enseignement des langues, des mathématiques, des arts visuels, des sciences sociales, des sciences, de la santé et de l’éducation physique pour les élèves du primaire à la troisième année et de la quatrième à la sixième année.

La fraîcheur au menu – La tomate

Les fiches la fraîcheur au menu proposent des activités pédagogiques axées sur les fruits et légumes locaux présentés dans le cadre du programme Farm to School Snack. Ces ressources interactives sont liées aux programmes d’enseignement des langues, des mathématiques, des arts visuels, des sciences sociales, des sciences, de la santé et de l’éducation physique pour les élèves du primaire à la troisième année et de la quatrième à la sixième année.

Vegetarian Guide

What does it mean to follow a vegetarian diet? Check out this quick one-pager that explains what a vegetarian diet is, and considerations to keep in mind to keep your program spaces safe for those following a vegetarian diet.

Gluten Allergy Guide

Who follows a gluten-free diet? What is a wheat allergy? Check out this quick one-pager that explains what gluten is, and considerations to keep in mind to keep your program spaces safe for those with allergies or intolerances.

Soy Allergy Guide

Check out this quick one-pager that explains what soy allergy is, and considerations to keep in mind to keep your program spaces safe for those with allergies or intolerances.

Egg Allergy Guide

Check out this quick one-pager that explains what an egg allergy is, and considerations to keep in mind to keep your program spaces safe for those with allergies or intolerances.

Nut Allergy Guide

Check out this quick one-pager that explains what an nut allergy is, and considerations to keep in mind to keep your program spaces safe for those with allergies or intolerances.

Dairy Allergy Guide

Check out this quick one-pager that explains what an dairy allergy is, and considerations to keep in mind to keep your program spaces safe for those with allergies or intolerances.